Ремонт на покриви в цяла България, най-добрата фирма за покривни ремонти Ремонт на покриви

Ремонт на покриви

Хидроизолация на покриви полагане на хидроизолация с газопламъчна горелка. В София предлагаме ремонт на покрив с много добри материали перфектни отстъпки за хидроизолации. Безплатни огледи за Пловдив. Всякакви видове хидроизолация на промоционални цени. Фирма Ремонт-Ремонт предлага ремонт на покрив в Бургас с страхотни отсъпки за покрив с керемиди. Ако имате въпроси относно вашия покрив или Усвояване на тераса може да ни потърсите на 0888518020.

Покривни ремонти

Много наши клиенти продължават да ни препоръчват за ремонт на покрив защото им предложихме страхотна цена, качество и гаранция. Обадете ни се и ще останете доволни. Предлагаме също и изграждане на нови покривни конструкции. покривна водосточна система на промоционални цени. При нас ще намерите най-добрите цени за ремонт на покрив. Ние сме най-добрите. Ще останете очаровани от нашите работници. Ще ни препоръчате и за друг покрив

Фирма за ремонт на покриви

Усвояване на тераси е също силна страна на фирмата. предлагаме ви изграждане на покрив на тераса, зидане и остъкляване на тераса, кухния на терасата или място за почивка. Винаги може да се обадите и да попитате за безплатен оглед и оферта за усвояване на терасата или изграждане на навес. Дървен навес за двор или беседка. Цените са по-ниски ние сме по-добри. 

Цени за ремонт на покрив

Цените за ремонт на покриви са ниски при нас, ние предлагаме ремонт на покрив с качествени материали които купуваме с голяма отсъпка. ПРЕДЛАГАМЕ И РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ

 • Ремонт на покрив с нови керемиди само за 15 лева за квадрат с наши материали
 • Ремонт на покриви с хидроизолация само за 14 лева за квадрат с наши материали
 • Изграждане на нов покрив само за 57 лева с наши материали 
 • Пререждане на керемиди на покрив и полагане на под покривна хидроизолация само за 11лв. на квадрат. 
  цените са на промоция ! ОБАДЕТЕ СЕ ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ 0888518020
Цени за ремонт на покриви
Време е за ремонт на покрив

Време ли е за ремонт на покрив

Покрив с качествени материали

Фирмата ни предлга качествени ремони с гаранция от 10 до 15 години. Всеки клиент ще получи няколко оферти и варианта за ремонт на покрив, които ще са на цена която няма конкуренция. Нашите цени за ремонт на покриви са много по-ниски защото имаме материали които купуваме на ниска ценя. Материалите ни са едни от най-добрите на пазара. Уверете се сами в качеството и изпълнението на ремонта като ни се обадите и довретие. Ако в момента ви е проблем заплащането, ние предлагаме и разсрочено плащане за извършване на ремонта. В двустранно подписание договор за ремонт на покрив или друг ремонт ще предложи начин за плащане, които няма да усетите, Много по-добре е да платите на няколко вноски от колкото да платите на куп парите за покривни ремонти. Нашите майстори са специалисти и сами ще се уврерите още при следважия валеж че няма да имате проблем с покрива. Много ниски цени за ремонт на покрив в София, Пловдив и Бургас. Околните градове също ще получат добра оферта от нас. Попитайте и за промоцията с два пласта хидроизолация на плоски покриви. Ще останете доволни от към качество, срок, изпълнение и най-важното цена. Пратете ни запитване или се обадете на посочените телефони. 

ХИДРОИЗОЛАЦИЯ НА ПОКРИВИ ТЕЧНА ГУМА

Ремонт на покриви с хидроизолация Бургас, София и Пловдив
хидроизолация-за-покрив-течна-гума

Хидроизолация за плоски и скатни покриви с много добри материали като General Membrane, Pluvitec, Изомакс, Течна гума, Weber и още много други, които са на по-ниски цени при нас. В град София предлагаме бързи огледи за ремонт на покриви с хидроизолация. Ще изпратим хора които ще ви измерят покрива, ще чуят вашето искане и ще предложат няколко варинта спред вашите изисквания, ще ви изготвим оферти с няколко варианта и ще ви изпратим примерен договор които може да коригираме при съгласие, Уврете се в професионализма и качеството на хидроизолация за покрив

Течна хидроизолация или позната като течна гума, на ниски цени само при нас. Обадете се 0888518020  

Ремонт на покриви с керемиди

Ремонт на покриви в Пловдив , София , Бургас качествени материали за покривни ремонти
ремонт-на-покриви-с-керемиди

Нов или стар покрив, за нас няма проблем. Ще ви предложим цена без конкуренция за всякакви видове покриви, специалистите които работят съвместно с нас, фирмите които помагат в изпълнението на обектите, и колегите от които купуваме материалите са нашият голям плюс. Перфектни цени, качествно и изпълнение в срок за покрив с керемиди, метални керемиди за покрив, бетонни керемиди, и много други. Обадете се за безплатен оглед, оферта и съвети от специалисти в областа ремонт на покриви. Имаме специално предложение за ремонт на стари покриви с добавяне на нови керемиди от същия вид, подмяна на изгнили дъски, греди и изцяло подменяне на двойна скара летви за задържане на хидроизолацията и керемидите. Имаме специални отстъпки за всички клиенти от Пловдив, Бургас и София.

Завършени обекти

Ремонт на покриви в град Пловдив

548+

наши доволни клиенти в град пловдив за ремонт на покриви


ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА ЗА ВЪПРОСИ и БЕЗПЛАТИ огледи

тел: 0888 518 020 или 0888 759 133 

Усвоени тераси в град София

Завършен ремонт на тераси

1220

Повече от 1220 тераси са усвоени от нашата фирма за ремонти 

ПОКРИВ

 • 12.00 лв.безшевни улуци
 • 14.00 лв.Американски улуци
 • 12-13.00 лв.Водостоци
 • 15.00 лвПВЦ водостоци в цвят по избор
 • 19.00 лвКазанчета на брои 
 • 12.00-25.00 лвОбшивки от ламарина в цвят с пвц покритие
 • 14.00 лв Течна хидроизолация
 • 11.00 лвРулонна хидроизолция

Примерни цени които са БЕЗ ПРОМОЦИЯ 

Това са нормални цени за покупка на материали от нас. Всеки детайл или материал за покрива е за брой, квадрат или линеен метър.

Американски-улуци-за-покрив
ремонт-на-покриви-с-хидроизолация
водосток-за-покрив

Ремонт на покриви цени

Хидроизоалция Саламбо, перфектния избор за ремонт на плосък покрив. Ниски цени за градове и обастни градове в София, Пловдив и Бургас. Специалната цена важи за повече от 100кв. Винаги може да се обадите за информация, също така продаваме елементи за покрив, пращат се до адрес или се доставят на място при спешност. Всеки наш клиент е специален и получава подарък след извършен ремонт. Очакваме препоръка в бъдеще ! 

Изработка на сайт
Последни Новини
Вход

Изгодни оферти за дрехи

Конатки с фирма за ремонт на покрив

   Tel: 02/4894462

   Тел. 0888518020

   Email: n.stoqnow@abv.bg

 

Follow Us

 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin